Gamlebyen i Fredrikstad byr på mange fine opplevelser, blant annet shopping i de mange nisjebutikkene her.

Snakker man om handel i Gamlebyen så kommer man ikke utenom frimarkedet som arrangeres hver lørdag hele året. Frimarkedet kan karakterisertes som et gedigent loppemarked, men med ++++ av ting du ikke finner på loppemarkedet.

 
Gamlebyen-B5B935.jpg

Koselige og sjarmerende kafeer.

Torghandel hver lørdag året rundt.

Torghandel hver lørdag året rundt.

 

Gamlebyen er fri for kjedebutikker. I de smale gatene finner du hyggelige spisesteder og spennende butikker. Butikker som du garantert ikke finner på et kjøpesenter. Hos ”Du og jeg Pappa” (på Facebook under samme navn) finner du en 50-talls butikk som har en gjennomført retrostil. Butikken er stappfull med kule ting, og må være den ultimate gavebutikk.

 
Shopping i Gamlebyen download.jpeg
Shopping i Gamlebyen fqedownload.jpeg

Her finner du old school lekebiler, skilt, kopper, leker, bokser og t-skjorter. Ved inngangen får du en varm velkomst av eier Anne-Louise Daae. Hun møter kundene med et smil, og en super kundeservice. Selv har hun drevet opp til flere butikker i Gamlebyen i flere år, så om det er noe du lurer på, er det bare å spørre.

Shopping-i-Gamlebyen-COPYRIGHTED.jpg

Det er ikke bare butikker du kan handle hos i Gamlebyen. Noe av det som gjør Gamlebyen spesiell er alle galleriene og kunstverkstedene som finnes her. Glass, malerier, skulpturer, 

shopping i gamlebyen jhgdownload.jpeg

Øl er i skuddet som aldri før, og har du først tatt turen til Gamlebyen, så er et besøk hos Ølgaarden et must. Her kan du handle alle typer øl. Les mer i egen artikkel om Ølgaarden ->