Back to All Events

Gamlebyen Jazzfestival 2019


GAMLEBYEN JAZZFESTIVAL 2019


23 gratiskonserter med to barnearrangementer.
Spillestedene er Gamlebyen Kulturhus, Teglhuset, Tamburkjelleren, Majorens Kro og Stue, Gamlebyen Mat og Vinhus, Cafe Magenta og Østre Fredrikstad kirke, som holder jazzmesse søndag 28. april kl 18:00

Etter to år med kanallsuksess kjører vi på med ny jazzfestival i 2019. Vi fortsetter det gode samarbeidet med Sarpsborg Jazzklubb og utestedene i Gamlebyen. Med så mange positive folk skal det mye til at vi ikke får en ny kjempesuksess med masse glade folk i Gamlebyen. Allerede nå er det klart at vi vil utvide med to spillesteder til, så det blir minst 6 spillesteder i 2019.
Meld dere på arrangementet for å holde dere oppdatert. Og dere bør selvfølgelig allerede nå holde av den siste helgen i april 2019.


Later Event: April 25
MAMMA SPREK - FRIM MAMMA