Back to All Events

Fifa4real - Bedriftsidretten Østfold

TIDENES FØRSTE FIFA4REAL-ARRANGEMENT I NORGE SKJER I FREDRIKSTAD 09.02.2019!

Har du noen gang drømt om å konkurrere i spillet FIFA19 og en ekte fotballaktivitet under like vilkår? Nå har du endelig muligheten! Dette er en lagturnering, hvor man kan være minimum tre og maksimum fire stykk på ett lag.

I denne storsatsning kombineres både FIFA19 og en fysisk straffesparkkonkurranse i fotball. Hvem vil stikke av med hovedpremien til slutt? De som er fantastiske på å holde hodet kaldt i avgjørende situasjoner, eller de som behersker en konsentrasjon og en overbevisende kontroll over Playstation-kontrolleren?

Det deles inn i grupper hvor det gjennomføres vanlig gruppespill som man kjenner til fra fotball-VM og liknende arrangementer. Hvert lag skal møte alle lag i gruppa, men den store twisten er at man skal møte hvert lag til dyst i både FIFA19 og en ekte straffesparkkonkurranse. Det tildeles tre poeng både for seier i FIFA og for seier i straffesparkkonkurransen. I innledende gruppespill kan det ende uavgjort både i FIFA og i straffesparkkonkurransen.

Hvem kan delta?
Arrangementet har 18-årsgrense, så samle sammen gutta, venninnene, fotballaget, kolleger eller hva enn det måtte være! Alle over 18 år kan delta, og man må ikke nødvendigvis vinne hele greia for å stikke av med kule premier! Lag fra hele Østfold kommer til å stille, gjør du?

Husk påmeldingsfrist 18. januar!

48032096_1944960635580832_6224362615062134784_n.jpg