Back to All Events

Slik får du sakene dine til å leve lenge - IJ Institutt for Journalistikk

De fleste nyhetssaker er døde i løpet av tre døgn. Hvordan får du sakene dine til å leve lenge? I dette kurset lærer du å planlegge for longtail - for at sakene dine ikke blir glemt, men leses jevnt over lang tid, finne innhold som har potensial for et langt liv, og presentere sakene på en måte som gjør at folk finner dem igjen i søkemotorene. Vi ser også på deltakernes egne nettsider. Målet er at du skal dra hjem med konkrete ideer i bagen!

Søkemotoroptimalisering (SEO) er viktigste bolk i kurset, og vi skal bruke mye tid på verktøy som bedre hjelper deg å forstå lesernes behov. Vi er kort innom sosiale medier og andre distribusjonskanaler.

PASSER FOR:
Journalister og redaktører som ønsker økt innflytelse og flere lesere. Ingen forhåndskunnskaper er nødvendig.

45685150_2277400699156448_4112775135490998272_n.jpg