Back to All Events

Et Kurs I Mirakler

Vil du være med i Et Kurs I Mirakler studiegruppe ?
Vi møtes i vårt Yogastudio i Gamlebyen eller hjemme hos meg .
Til å begynne med blir det en onsdag i måneden fra 18.00-20.00

Ta kontakt med meg på SMS eller ring meg.
Alt Godt til deg og med et ønske om en Desember og et Nytt År fylt med Kjærlighet, Tilgivelse og Mirakler. Slik tennes lyset i oss selv, våre nærmeste og i verden.
Mob 911 52 150

Vennlig hilsen fra Mariann ❤️🌎🕊
Under kan du lese omtale om
ET Kurs I Mirakler hentet fra Energica


OMTALE hentet fra Energica
Et mirakel!

Advarsel: Gjorde Gabrielle Bernstein til åndelig junkie!

Mirakelkurset, som verket også kalles på norsk, ble opprinnelig nedskrevet av den amerikanske psykologiprofessoren Helen Schucman ved Columbia-universitetet i New York. Hun var ikke spesielt religiøs og ble mer enn overrasket da en stemme plutselig sa: ”Dette er et kurs i mirakler. Vennligst ta diktat!” Hun tok pennen fatt, og det vi i dag kjenner som Et kurs i mirakler vokste frem. Den engelske utgaven forelå i 1975.

Stemmen identifiserte seg som Jesus, som ville henvende seg til dagens mennesker. I innledningen forteller Helen Schucman hvordan kanaliseringen foregikk. Av respekt for budskapet har hun aldri ønsket å fremstå som verkets forfatter. Jesus forklarer den egentlige betydningen av flere hundre bibelsitater, avlærer oss alt vi tror vi forstår av oss selv, av verden og av meningen med livet, og hjelper oss med å bygge opp igjen et helt nytt tankesystem med en ny holdning til livet. Boken forklarer den filosofiske kjernen som finnes i de fleste religioner og esoteriske tankesystemer, og selv om det brukes en kristen terminologi, er innholdet uavhengig av religiøst ståsted.

Boken er oversatt til de fleste språk og har solgt i 2 millioner eksemplarer. En lang rekke kjente forfattere har latt seg inspirere av innholdet, blant annet Marianne Williamson og Neale Donald Walsch.

All ære til oversetterne som etter ti års arbeid har gitt dette formidable verket en norsk språkdrakt: Turid Brekken, Else Irene Cruse, Anne Gjeitanger, Tove Lyng Gjøl, Svenn Arne Granum, Albert Harloff, Laila Henriksen og Roald Pettersen.


47687444_1500213050123287_6827702647093460992_n.jpg