Back to All Events

DNBE: Nyttårskonsert - Blå Grotte

På årets første blanke ark males nyttårsstemning i de vakreste farger når Det Norske Blåseensemble byr på et klassisk, kjent og kjært nyttårskonsertprogram. Udødelige klassiskere, fra det lette og lystige operette- og musikalrepertoaret, til skatter fra operalitteraturen som bringer frem de aller mektigste følelsene.

Konserten krones av en av landets sterkest lysende unge stjerner på operahimmelen; Hamida Kristoffersen, og den internasjonalt anerkjente portugisiske tenoren Paulo Ferreira. Ensemblets egen tubaist Roger Fjeldet briljerer i lystige Karneval i Venedig, og tradisjonen tro presenteres et knippe av fremtidens musikere i samarbeid med Østfolds kulturskoler.

Nyttårsfeiringen 2019 er viet stor stemmeprakt og musikalske perler fra opera-, operette- og musikallitteraturen.

Med:

Det Norske Blåseensemble

Hamida Kristoffersen – sopran

Paulo Ferreira – tenor

Roger Fjeldet – tuba

Guro Kristine Kitterud – trombone

Arrangør: Det Norske Blåseensemble


DNBE_nyttårskonsert2019_980x650.jpg