Back to All Events

Rawfood-kurs - Kjøkkengaarden

  • Trosvikstranda 16 (map)

Er du nysgjerrig på rawfood? Har du hørt ordet, men egentlig aldri tenkt noe særlig over hva det er? Rawfood er rett og slett RÅ MAT, helt naturlig! Rawfood lages av utelukkende rå, rene og ekstremt næringsrike råvarer. Når vi inntar maten rå, gir vi kroppen et stort spekter av næringsstoffer som ikke har blitt forringet av varmebehandling. Ekspertene mener at minst 40% av dagens matinntak bør komme fra rå mat. Det sies bl.a at rå sjokolade / rå kakao er noe av det mest næringsrike vi kan innta. Det gjør oss rett og slett fulle av både energi og glede! Så hva med sjokoladekake og kakao til frokost, for en perfekt start på en superbra og HELT RÅ dag?


Kursholder: Elisabeth Groth. Utdannet kokk og kostholdsveileder og holder kurs i alt fra fermentering, sunnere bakst og matlaging til matlagingskurs for barn, kakedekorering og franske makroner. Elisabeth ble også vinner av Kakekrigen på TvN i 2015 og er forfatter av boken Kakefryd som ble gitt ut i 2016.

Dato: Tirsdag 8 januar 2019

Tid: 18.00 til klokken 21:00.

Sted: Kjøkkengaarden i Fredrikstad, Trosvikstranda 16 i 2.etg.


Dette er et kurs hvor noe demonstreres av kursholder og noe lages av deltakerne. Vi skal også spise alt vi lager, og nyte litt hyggelig tid sammen. Vi skal lage én rett fra hver av kategoriene *grøt *smoothie *nøttemelk *yoghurt *festkake *salat og *dressing. Alle deltakerne får med seg litt «rester» hjem, i tillegg til at alle reiser mette og gode hjem fra denne kvelden. Kurset er 100% fritt for gluten, melk, egg, raffinert sukker og soya.

44115329_1924672970943138_6605986878971707392_n.jpg
Earlier Event: January 8
Landsmøte 2019
Later Event: January 8
Kafétreff på Verdensspeilet