Back to All Events

Bygg indre styrke som gir indre og ytre fred = Kjærlighet

Nytt år ⭐️Nye muligheter⭐️Nye valg⭐️Ny bevissthet⭐️Nye kurs 🧘🏼‍♂️


Gjennom dette kurset skal vi ha fokus på to ulike kriyaer og syv ulike meditasjoner. Disse er valgt ut av Shiv Charan Singh ( founding director of the Karam Kriya school ) for å bygge indre styrke og bruke den styrken til å projisere ut fred. Vi lever i en tid hvor presset på oss selv som enkelt individ og kollektivt er meget stort. Det er en del av den tiden vi lever i og det kan vi ikke gjøre noe med.
Det vi kan gjøre noe med er vår egen Stamina. Vår egen Motstandskraft .
Disse Kundalini yoga kriyaer ( serier med øvelser) og Meditasjoner vil hjelpe oss til å bygge vår indre styrke slik at vi lettere kan stå imot presset / stresset som skapes i oss og utenfor oss.
Den hjelper oss til å bli mindre reaktive i forhold til de ytre hendelser og situasjoner som dukker opp i livene våre og hjelper oss med å skape indre fred i oss selv slik at det er det vi projiserer ut i våre relasjoner og vårt miljø. Slik forvandles vår relasjon til oss selv, vår relasjon til våre barn, vår relasjon til kjæreste , foreldre, media og verden. Slik transformeres vi og vårt miljø . Slik transformeres verden.
Det starter alltid med oss selv.

Påmelding til Mariann på SMS 91152150
Eller ring meg om du lurer på noe :)

Kurset starter mandag 7 januar kl 18.00-19.30. Siste mandag blir 1 april.
12 uker( ingen yoga i vinterferien) pris 2300,- ( kan deles opp ved behov, eks 3x767,-)

Kundalini Yoga også kalt Bevissthets Yoga hjelper deg til å gjenkjenne din høyere bevissthet, styrke den og nå det neste nivået av høyere bevissthet- ditt ubegrensede Selv.

48146579_1498158760328716_139129675938004992_n.jpg
Earlier Event: January 7
Merlot Reiser i Fredrikstad