Back to All Events

I huset til Kjell - konsert for store og små! Litteraturhuset Fredrikstad

Kjell Lund sto han bak flere serier i Barnetimen for de minste i NRK, der han også skrev mange av de kjente, kjære visene for barn, deriblant Her kommer guttemusikken og Den store sinte svarte katta til fru Haugen. DeLillos-bassist og låtskriver Lars Fredrik Beckstrøm, Tinken Laurantzon og Trygve Beddari blåser liv i kjente og kjære barnesanger.

Kjell Lunds sanger er utgitt i en rekke sangbøker, og for mange har nok navnet hans gått litt ufortjent i glemmeboka. Men for alle dem som vokste opp før vi fikk så mange kanaler, og husker disse visene kan dette kanskje være en kjærkommen påminnelse….I denne konserten vil vi få et gjenhør med blant annet Godmorgenvise, Røverspråket, Kan du spille på slurva, Vi er to små fine damer, Hobbyvisa, Jeg heter Rars, Spurvelurven , Jungelsangen, og Den store sinte svarte katta til fru Haugen.

I tekstene blir vi presentert for et mangfoldig univers som både besteforeldre og foreldre har et forhold til. Her er det både varme, humor og surrealisme, men også dramatikk og humanistisk livsfilosofi.

Med skuespiller Tinken Laurantzon, DeLillos musiker Lars Fredrik Beckstrøm, komponist, multiinstrumentalist Trygve Beddari.

Alle barn må ha billett. Voksne kommer gratis inn i følge med barn/barna sine.

Lørdag 26. januar 2019
Klokken : 13:00 - 14:00

Pris: 100,- (gratis for voksne)
Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

48027328_1888421564539244_8696055524417863680_n.jpg