Back to All Events

O’ helga natt - Østre Fredrikstad kirke

  • Østre Fredrikstad kirke (map)

Bjørnar Spydevold med Heidi Gjermundsen Broch og Cantare Vocalensemble i Østre Fredrikstad kirke i Gamlebyen den 20 og 21.Desember 2018.

For 19. året på rad er det julekonsert i Østsiden kirke. Når det er blitt så mange år på rad, er det for lengst blitt en tradisjonskonsert. For mange er denne konserten blitt en fast del av julefeiringen.

Det har også blitt en meget hyggelig tradisjon at Heidi Gjermundsen Brock på ny skal være gjest på konserten. Dette er 4.året på rad hun er med . Heidi er en helt fantastisk sanger og skuespiller, ja, en komplett artist. Har gjort store roller i blandt annet ”Piaf”, ”Evita”, ”Next to normal” og ”Mamma Mia”. Har vunnet Heddaprisen og teaterkritikerprisen. Er stadig å se på NRK TV med feks. Krinkastingsorkesteret. Har vært med i programmet ”Stjernekamp” . ”Beat for Beat” har hun også vært innom flere ganger .

Så er jeg også heldig å ha med Cantare Vokalensemble fra Fredrikstad. Et super kor bestående av ca 25 jenter . De har vunnet priser i flere internasjonale sangkonkurranser, .Jeg har med noen av de beste musikere det går ann å få tak i . Terje Norum og Henrik Akselsen på tangenter. Odd-Erik Hansen på gitarer og Torstein Kinn på kontrabass.

Vi lover en konsert med høytid og folkelighet. Bli med på julekonserten i Kirken i Gamlebyen, Fredrikstad, 20. og 21.Desember, rett før den store høytiden begynner.

Hjertelig, hjertelig velkommen.

Hilsen Bjørnar

Billetter kjøpes på Fredrikstad kino tlf. 69 30 60 90 eller
https://www.fredrikstadkino.no/incoming/article1369735.ece

41841663_10156277313463961_8656405331233996800_o.jpg
Later Event: December 20
Julekonsert med Sanne Kvitnes