Back to All Events

En Reise i Smakens Verden med Gjestgiveren på Motorfabrikken

  • Verkstedsveien 10 (map)

Vinsmaking med vin som passer til mat med Gjestgiveren har vært svært etterspurt for mange! I og med at hans tradisjon er å gjøre tirsdag til en dag hvor man ikke bare går på foreldremøte eller betaler restskatt, men en dag hvor man også kan gjøre noe hyggelig, inviterer vi derfor til en lærerik og morsom kveld på Motorfabrikken! Vi smaker på forskjellige viner som passer til forskjellig mat, og dere får lære hvorfor det er slik. Smakingen inkluderer kåseri med morsomme historier, faktaark, 5 forskjellige viner og 7 smaker på tallerkenen som passer til. Det blir mulighet for spørsmål og samtale etter smakingen. Vi sitter sammen og spiser en suppe med brød etter smakingen for de som ønsker det. Påmelding til; post@hvalergjestgiveri.no eller direkte på facebooksiden Pris pp er kr.650,- inkludert suppe. Spørsmål? Ta kontakt! Ps: Begrenset antall plasser, bindende påmelding. Perfekt julegave!!!!

46496253_2390743174287808_4711408347222376448_o.jpg
Earlier Event: January 14
Heim Quiz 2019 - Heim Fredrikstad
Later Event: January 15
Unghundkurs i Fredrikstad