Back to All Events

BESTEFAR OG JEG: BOKLANSERING, HØYTLESING OG TEGNESHOW

Litteraturhuset Fredrikstad // Lørdag 16. juni kl. 14 - 15

Plakat-v3-rgb.png

Bestefar og jeg seiler Vår egen sjø (koste hva det koste vil!) er oppfølgeren til Bestefar og jeg sparer til hund (Obs, Obs! Superhemmelig), som kom ut på Aschehoug i 2017. Bøkene er skrevet av forfatter Hilde Hagerup og rikt illustrert av Ingrid dos Santos.

"Mamma har invitert Bestefar og Pelle med på hyttetur i sommerferien. Men hun har så mange regler at Bestefar lurer på om det er en ferie eller en straff hun har planlagt. Derfor bestemmer Bestefar og Pelle seg for å sabotere mammas skjermfrie, sukkerfrie sommer. Koste hva det koste vil!"

Lørdag 16. juni blir den nye boken lansert på Litteraturhuset i Fredrikstad, da både forfatter og illustratør har sitt opphav og mange gode minner fra Plankebyen. Klokken 14:00 braker det løs med høytlesing fra boken med Hilde og live tegneshow med Ingrid. Det vil bli servert sjokoladeboller til barna og det er gratis inngang, så her gjelder det å dukke opp i god tid for å sikre seg en plass.

Hilde Hagerup

Hilde Hagerup

Ta med barna for en gøyal dag på Litteraturhuset! Det vil være salg av begge Bestefar og jeg-bøkene med mulighet for signering med personlig hilsen.

Målgruppen for boken er 6 år og oppover, og passer godt til barn som nettopp har lært seg å lese, men også mer erfarne lesere.

Hilde Hagerup har skrevet flere prisbelønte barne og ungdomsbøker. Hun står også bak den populære julekalenderen Snøfall som hun skrev sammen med Hanne og Klaus Hagerup.

Ingrid dos Santos er illustratør, designer og tekstforfatter med 5 års erfaring fra TV- og mediebransjen. Hun lager tegneserier på bloggen som heter «Alt ordner seg».

Ingrid dos Santos

Ingrid dos Santos