Back to All Events

The Real Group på Blå Grotte

  • Nygaardsgt. 22-24 (map)

The Real Group er en svensk banebrytende vokalgruppe som har holdt på i mer enn 30 år. De er et av verdens fremste, respekterte og etablerte vokalensembler, ikke bare for sin evne til å skape uvanlig varierende, lekende og oppfinnsomme arrangementer innenfor rammen av sin uvanlige setting, fem stemmer, men også for sitt varme, intelligente originalmateriale som man setter pris på uavhengig av alder, kjønn, samfunnsklasse og nasjonalitet. Gruppen er per i dag en av de ledende krefter på verdensbasis innenfor vokalbasert musikk. Deres perfeksjon, personlige touch og brede repertoar har gitt gruppen anledning til å samarbeide med internasjonale artister, jazzgrupper og symfoniorkestre over et bredt sjangerspekter gjennom en årrekke. Med stemmen som eneste instrument har de skapt et eget musikalsk uttrykk i området mellom jazz, pop og kormusikk og hylles av både forståsegpåere og konsertpublikum.

I 1989 tok The Real Group eksamen fra diplomlinjen på Kunglige Musikhögskolan i Stockholm. De turnerer året rundt med ca. 80 konserter.

The Real Group består av sangerne Emma Nilsdotter, Lisa Östergren, Anders Edenroth, Morten Vinther og Janis Strazdins.Arrangør: Blå Grotte

31824469_10155522673823059_1489284591402352640_o.jpg
Earlier Event: December 13
Jul i bukta: Det alkoholfrie alternativet
Later Event: December 13
The Real Group - Blå Grotte