Back to All Events

FREDRIKSTAD ANIMATION FESTIVAL 2018

FREDRIKSTAD ANIMATION FESTIVAL 2018

PROGRAM KOMMER SENERE

Festivalstyret i Norsk animasjonsforum, som arrangerer Fredrikstad Animation Festival har besluttet å flytte festivalen fra November til siste helg i Oktober. 2018 datoene blir 25. til 28. Oktober.

Grunnen av flyttingen er endringer i festivalstrukturen i Norge, hvor det de siste årene har flere filmfestivaler har skiftet dato, dette har gjort at andre festivaler har blitt arrangert for å nærme den uken som animasjonsfestivalen i Fredrikstad tradisjonelt har foregått. Det er også endringer i forhold til internasjonale kampanjer og arrangementer som har vanskeliggjort programarbeidet med festivalen som også har vært med i vurdering av ny dato for Nordens største festival.

Skjermbilde 2018-02-28 kl. 14.55.48.png

Festivaladministrasjonen gleder seg til å ta fatt på ny planlegging av en ny utgave av Fredrikstad Animation Festival. Endringen fører til at prosessen med utvelgelse av film blir forskjøvet og festivalen åpner for filmpåmelding allerede 1. Mai, med frist for innsending 1. Juli. 

 

Ta kontakt for ytterlige kommentarer, informasjon og bilde. 

 

med vennlig hilsen 

 

Anders Narverud Moen

Festival Director/ Festivalleder 

+4795109697