Back to All Events

Purple Rain - En hyllest til Prince - City Scene Fredrikstad

Mange av oss som hadde vår ungdomstid på 80- og 90-tallet ble sterkt fascinert av den lille musikk-magikeren Prince uttrykk og musikalske kvalitet. Hans høye frekvens av utgivelser av album nesten årlig i denne perioden sørget for at låtene fra hans enorme diskografi var vårt "soundtrack" til våre liv i ungdomstiden.

Prince hadde allerede gitt ut flere gode album da han utga albumet "Purple Rain" i 1984. Dette albumet gjorde Prince til "allemannseie" verden rundt. For et fantastisk album dette er! Et utrolig lydbilde som selv i dag ville fått annerkjennende nikk. Hver enkelt låt på albumet er så unike og forskjellige fra de andre låtene. Tøff åpning med "Let's Go Crazy" og avlutning med mektige "Purple Rain". Gitarsoloene på flere av låtene viser hvor eminent Prince var som gitarist, faktisk blant de beste i verden uansett genre. Lørdag 18. mars inntar et stjernelag av artister, musikere og dansere City Scene Fredrikstad - med en forrykende hyllest til Prince! 

Med bl.a. Odd Einar Nordheim, Petter Aagaard, dansere og 7 manns orkester under ledelse av Kim Ofstad og Jonny Sjo. Vert og "storyteller": Christer Falck. 

Så er det endelig klart: Lørdag18. mars inntar et stjernelag av artister, musikere og dansere City Scene, Fredrikstad - med en forrykende hyllest til Prince! Gjennom et to timer langt musikalsk show får vi presentert høydepunktene i den fantastiske musikken som Prince skapte, med Norges fremste Prince-ekspert, Christer Falck, som guide og "storyteller"! 

video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn moreI grunnbesetningen medvirker de fenomenale Prince-tolkerne Odd Einar Nordheim og Petter Aagaard, pluss et syv manns orkester under ledelse av D'Sound-legendene Kim Ofstad og Jonny Sjo. Flere navn vil bli sluppet etter hvert. Prince-tributekonserten på Sentrum Scene i Oslo ble utsolgt på bare tre dager, og etter press fra publikumere som ikke fikk sikret seg billetter, tar Prince-nestorene Christer Falck og Petter Aagaard nå altså hyllesten med seg ut på veien. Christer Falck og Petter Aagaard har lang erfaring med Prince. De har drevet fanklubb, spilt i Prince-coverband, gitt ut tribute-cd, bok og til sammen sett Prince 86 ganger. De er også opptatt av å hedre mannens ære, så gjestene som skal være med er håndplukket fra øverste hylle. Vi lover… nei, vi garanterer at dere vil gå ut i vinternatten i Fredrikstad litt mer lilla, litt mer funky og mye klokere på den lille store mannen fra Minneapolis etter å ha sett «PURPLE RAIN – En hyllest til Prince”.