Back to All Events

Øystein Sunde og Meget i sløyd - Kulturhuset Blå Grotte

Øystein Sunde skal ut på tur igjen. Etter et meget inspirerende samarbeid med Ingrid Bjørnov de siste to årene, har det kommet trillende nye sanger, som nå er innspillt og slippes på CD og vinyl 11. november med tittelen "Bestefar". Eller som han sier selv:
"I det livet drar seg mot 70 er det vel like greit å ta tyren ved hornene og feire både
bestefarrollen og alle slags runde tall med en ny plate og litt lett turnévirksomhet før
forvitringen tar deg for alvor og du blir sittende på hjemmet med fordøyelsen i en bærepose". Det er 50 år siden Øystein Sunde sto på secnen første gang alene med gitar, og 46 år siden han toppet listene med slageren Jaktprat fra hans første LP-plate 1001 Fnatt i 1970. Sunde tilhører europaeliten når det gjelder gitarspill og har siden den gang holdt seg på topp takket være en utrolig evne til alltid å presentere nye, morsomme og tidsaktuelle viser. Han har også fått utvikle sin egen signaturgitar hos The Martin Guitar Co.