Back to All Events

Jul i Gamlebyen


Julegateåpning, nissebesøk og tenning av juletreet på Torget:

Julehandel i Gamlebyen i Fredrikstad: 1. des. - 24. des. 2018

Julemarked ved Bastion 5 og Cafe Magneta: lørdag 1.des kl. 12-18 + søndag 2.des 12 - 17 og samme tidspunkter for lørdag 8. des og søndag 9. des. 


Søndag 2. desember kl. 16:00:
Julegateåpning, nissebesøk og tenning av juletreet på torget.

Gamlebyen i Fredrikstad er en fascinerende by året rundt, i førjulstiden er den helt spesiell koselig og lun – det må oppleves. Det finnes vel knapt et sted på vår klode hvor man finner lignende julestemning som i Gamlebyen i Fredrikstad. Arkitekturen og brostensgatene er som skapt for en herlig førjulstid. Bare 1 times biltur fra Oslo gjør det ekstra fristende å ta all julehandelen her i avslappede og vakre omgivelser.

Føl julestemningen i Gamlebyen der vakre julelys stråler ut på de vakre brosteinsgatene og byens svære juletre står majestetisk på torvet. Du julehandler i nisjebutikker, markedsboder, kunst- og kulturshop i de mange galleriene, og så har du flust av herlige kafeer og restauranter som tar godt vare på deg i vinterkulden. God førjulstid!

 
Earlier Event: December 22
Julekollektivet ! - Gamlebyen Mat og Vinhus
Later Event: December 26
Romjulskonsert med Tasty