Back to All Events

Johann Strauss Concert-Gala - Blå Grotte

Dørene åpner kl 18.00. Forestillingstart kl 19.00, varer til ca 20.30.

Opplev glamouren og gleden fra 19-hundretallets Wien på denne gnistrende gallakonserten med verdenskjente valser, polkaer og marsjer skrevet av "valsekongen" Johann Strauss. Du føres avsted til tonene av kjente favoritter som An der schönen blauen Donau, Geschichten aus dem Wienerwald, Radetzky March, Die Fledermaus, polkaen Unter Donner und Blitz og mange fler.

 

Det berømte Strauss Festival Orchestra opptrer i de mest prestisjetunge konsertsaler som Musikverein Wien, Het Concertgebouw, Gewandhaus Leipzig, Berliner Philharmoniker, Laeiszhalle Hamburg, Roma's Auditorium Parco della Musica, Auditorium di Milano, Teatro Real and Auditorio Nacional de Música in Madrid, Gran Teatro del Liceu, Palau de la Música, og L’Auditori i Barcelona.

 

På denne Skandinaviaturnéen følges Strauss Festival Orchestra av et balletensemble, og deres grasiøse koreografier vil være med på å forflytte deg til den virvlende fortryllende sjarmen fra et ballrom i Wien.

 

Arrangør: Eurospectacle i samarbeid med Blå Grotte