Back to All Events

Fredrikstad forteller - Litteraturhuset i Fredrikstad

FREDRIKSTAD FORTELLER

Historietimen

 

Tirsdag 6. september 2016
Klokken : 19:00 - 20:00

Pris: Gratis
Sal: Thygesen
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

I Fredrikstad forteller møter du 18 Fredrikstad-innbygere som forteller om sin barndom og oppvekst i forskjellige deler av byen. Her er historier fra krig og fredstid, fra lek og alvor. Målet med boken er å gi yngre lesere et innblikk i hvordan dagens seniorer vokste opp i en tid før internett, mobiltelefon og PC ble en selvsagt del av alles liv.

Boken er skrevet av tre tiendeklassinger som en del av et skoleprosjekt. Rebecca Holbye, Benjamin James-Olsen og Matias Karlsen Bache var alle elever ved Children’s International School Fredrikstad da boken ble utgitt. Deres ønske for boken var å bygge bro mellom generasjoner i Fredrikstad.