Back to All Events

Zandt spiller konsert på Lille mat og vinhus - Fredrikstad

Zandt spiller konsert på Lille mat og vinhus lørdag 3 september. 

Zandt nok tolker sangene til den legendariske amerikanske artisten Townes Van Zandt på norsk. Bandet består av 6 medlemmer og maler ett akustisk lydbilde med perkusjon, kontrabass, gitar, mandolin og steel gitar. 

Billetter selges på Fredrikstad kino.

 

Link til eventen på Facebook https://www.facebook.com/events/1764006467204356/?ti=icl

Om ZANDT

"Zandt nok er ett akustisk 6 manns orkester fra Halden som tolker Townes Van Zandt på norsk. Bandet er anført av Ronald Prang, tidligere vokalist i Corazon som herjet landet både live og på radio for noen år siden. Townes Van Zandt er av mange regnet for å være kanskje den største låtskriver noensinne med sanger som "If I needed you", "Waiting around to die", "Techumseh Valley", "To live is to fly" og "Pancho & Lefty". Alle disse og mange fler blir tolket på norsk av Zandt nok. Vi er veldig stolte og glade for å kunne presentere dette for første gang utenfor Halden på Lille mat- og vinhus. Håper vi sees!"

Bandet består av:
Ronald Prang; gitar og vokal
Jonas Lillevold; gitar og vokal
Lars Beyer-Olsen; mandolin og vokal
Erik Sørlie; Kontrabass og vokal
Lars Hurlen; trommer og perkusjon
Ketil Liland; dobro, lap steel og fløyte.