Back to All Events

Halvdan Sivertsen- Hus ved havet - Blå Grotte

Kjærligheten til kysten, naturen og Nord-Norge står sterkt i Halvdan Sivertsens tekster. Slik har det alltid vært, og slik vil det alltid være. På denne konserten vil noen av visene som malerisk beskriver dette være sentrale. Kombinert med resten av Sivertsens kjente og kjære sangskatt.

Halvdan Sivertsen er utvilsomt en av Norges fremste artister og etter manges mening landets beste entertainer.  Hans konserter kjennetegnes blant annet ved hans unike evne til å blande humor med alvor. Hans velkjente sanger som eksempelvis «Kjærlighetsvisa», «Sommerfuggel i vinterland» , «Venner» og «Nordaførr vårvisa» er uomtvistelig meget godt befestet i den norske sang-flora. 

Halvdan har gjennom mange år og gjennom skiftende trender, befestet seg som en artist av rang som selv i voksen alder nekter å stå stille. Halvdan vil også i fremtiden gir oss stadig nye skråblikk på politisk udugelighet, kjærligheten og livet.

Med seg på veien har Halvdan sine trofaste musikalske bautaer; Rune Mathisen, Trond-Viggo Solås, Håvar Bendiksen og Tore Johansen.

Arrangør: Blå Grotte