Back to All Events

Vidar Johnsen fra Vamp 5. juli - Hankø - Hankø Fjordhotell


Tirsdag den 5. juli er det Vidar Johnsen sin tur!  Vamp har vært på Hankø tidligere og den gangen var det stor suksess – og det blir Vidar også

I år er det 30 år siden Vidar Johnsen startet sin karriere som artist. 

I tillegg til å være plateartist og låtskriver gjennom hele sin snart 30 år lange karrière, har Vidar Johnsen gjort rundt 100 konserter i året de siste 14 årene. Johnsens medvirkning på NRK`s Stjernekamp har også gjort et bredere publikum kjent med artisten, det har resultert I flere konserter. Vidar Johnsen er nok for veldig mange musikkelskere mest kjent for sin rolle som vokalist i Haugesunds-gruppen VAMP, hvor han var med fra 1999 - 2006. Vidar bidro blant annet med radiohiten og livefavoritten ”Fuglane vett” på Vampalbumet ”Månemannen», som kom ut i 2002.

Hank� Fjordhotell

Etter 7 fantastiske år I VAMP, inngikk Vidar et nytt og spennende samarbeide med sin svenske venn Peter Nordberg, og allerede i mai 2007 slapp de singelen ”Den morgenen”, som ble den 10. mest spilte låten på norske radioer dette året. Johnsen & Nordberg valgte i 2010 å fortsette hver for seg med egne prosjekter, noe som resulterte i Vidar Johnsens første soloalbum på norsk hittil. «Galskapens Land» høstet gode kritikker og første singlen «Inn i mitt liv» har allerede blitt en gjenganger i de norske hjem.

Vidar Johnsens studioalbum er alltid solid og gjennomarbeidet håndverk men det er på scenen man virkelig skjønner hva som bor i denne mannen!

Dette vil bli en musikalsk opplevelse sammen med Vidar, og hans lange karriere som artist.


Arrangementsinformasjon

Dørene åpner kl.19.00 Konsertstart kl.21.00 Varighet ca. 90 min. 

18 års aldersgrense
Ingen rabatt for ledsager
Kiosk, mat, øl, vin, alle rettigheter