Back to All Events

Hvaler Sommerfestival 2016: Bettan synger Taube - Hvaler Gjestgiveri

Onsdag 27.juli: Bettan synger Taube, Teltet

Dato er satt, men klokkeslett må bekreftes - vi kommer tilbake med korrekt tidspunkt.

Billetter og bord i restauranten på: post@hvalergjestgiveri.no eller 69378200

Plenkonsertbilletter på: www.billettservice.no VIPBORD i restauranten bestilles hos oss.


Bettan synger Taube

Visene til Evert Taube er for alltid forbundet med skjærgård og sommer, og Hvaler er jo den best tenkelige ramme rundt Evert Taubes viser. Nå ville ikke maritime (ja, greit vi er litt ut på Kirkøys bondeland, men skjærgården er som ellers på Hvaler aldri langt unna) og stemningsfulle omgivelser vært nok hvis ikke visene ble fremført bra, men her med vår svorske venninne; Elsabeth «Bettan» Andreaasen - er vi sikret utsøkt fremføring og artist som viser dyp innsikt i Taubes tonespråk og tekster. 

I 1997 ga Elisabeth Andreassen ut albumet  «Så skimrande var aldrig havet». Albumet besto av 13 Taube-tolkninger, inkludert klassikere som "Flickan i Havanna", "Så länge skutan kan gå", "Pepita dansar", og "Stockholmsmelodi".


KURIOSA

Elisabeth Gunilla Andreassen (født Andreasson, 28. mars 1958), populært kalt Bettan, er en svensk-norsk sanger. Andreassen har gitt ut en rekke album og har sunget alt fra country til musikaler. Hun vant den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix i 1985 sammen med Hanne Krogh. Sammenlagt har hun vunnet den svenske Melodifestivalen og den norske Melodi Grand Prix fire ganger.