Back to All Events

Juniorleir bridge - Cicignon skole, Fredrikstad


Juniorleir 2016

Sist revidert 01. mars, 2016

 

Hva: Juniorleir i bridge
For hvem: Alle juniorer, fra 9-25 år
Hvor: Cicignon Skole, Fredrikstad
Pris: 1250,- inkl mat og alle aktiviteter
Når: 24. - 29. juli. Anbefalt ankomst lørdag 23.juli

Påmelding eller spørsmål:
Kontakt bridge@bridge.no

NM Junior spilles 29. og 30.juli. Deltakerne på juniorleiren ønskes velkommen til å delta her også.

     
 

Nybegynnerkurs på juniorleiren!

     
  Alle ungdom som er glad i å spille kort kan være med på juniorleiren. I forbindelse med juniorleiren arrangerer NBF også nybegynnerkurs.

Ingen forkunnskaper er nødvendig. Kurset ledes av Sven-Olai Høyland. Alt opplegg ellers, som mat, overnatting og fritidsaktiviteter vil være felles for alle deltakerne.

Alle klubber oppfordres til å arrangere en kveld medlynkurs i bridge for ungdom som er glad i spill. De som syns bridge er gøy kan melde seg på juniorleiren.      
 

Om juniorleiren

     
 

Formålet med juniorleiren er å skape en sosial og god atmosfære som knytter vennskapsbånd oggir grobunn for økt bridgeinteresse. Godt samhold og vennskap preger leiren.

På juniorleiren blir det arrangert bridgeturneringer i mange ulike former som single, par, imp, lag, lynbridge og hinder.

Det blir også lagt opp til opplæring, fra nybegynnerkurs for de helt ferske til korte teoriøkter for de som er kommet litt lengre. 

I tillegg gjennomføres fritidsaktiviteter som fotball, bading m.m. En utflukt pleier vi også å gjennomføre. Dette blir felles for alle deltakerne.

     
 

Leirens ledere

     
  Leiren blir ledet av Lars Eide, Kristian B. Ellingsen og Sven-Olai Høyland. NBF krever (på samme måte som Norges Idrettsforbund) at lederne har godkjent politiattest slik at foreldre/foresatte kan være trygge på å sende sine håpefulle til våre arrangement.