Back to All Events

Fløte på nye sommereventyr - Brottet Amfi - Hvaler 16. juli - 30. juli


Kjøp billetter til sommerens teaterforestilling i Brottet Amfi:

"Fløte på nye sommereventyr"

LØR 16. JULI

FRE 22. JULI

LØR 23. JULI

ONS 27. JULI

FRE 29. JULI

LØR 30. JULI


Nils Vogt er klar for en ny sesong i Brottet Amfi. I sommer høstet han strålende kritikker for sin opptreden som den små-arrogante rollefiguren Monrad Fløte. Bare utsolgte hus har gitt mersmak, og lørdag 16. juli 2016 er det klart for oppfølgeren: "Fløte på nye SOMMEREVENTYR". 

 

Handlingen er denne gang lagt til året 1959. Også i den kommende forestillingen har Vogts rollefigur urokkelig tro på egne ideer, og det skal mye til for å stoppe hans fremferd. Drevet av sin hustru Lullens iver etter stadig ekspansjon, har han nå kjøpt seg et småbruk som skal forvandles til fasjonabelt sommersted. I beste Fløte-stil har han tatt visse ting for gitt, og havner raskt i trøbbel... 

Her er det duket for slapstick, situasjonskomikk og forrykende gags, kombinert med feiende flotte fellesnummer og stemningsfulle tablåer.  Det hele ikledd Svein Gundersens tidsriktige musikk. Hans-P. Thøgersen står igjen for manus og Ole-Hermann Gudim Lundberg har regi.  Produsent er Kulturværste/Brottet Kultur.