Back to All Events

Unni Wilhelmsen Trio på Glommafestivalen - Dampskipsbrygga

Unni Wilhelmsen Trio kl 19.30 - KoKos med venner kl 21.30

Unni Wilhelmsen, Sol Heilo og Hanne Mari Karlsen TRIO

Glommafestivalen presenterer en unik trio av Norges fremste musikere og låtskrivere. Unni Wilhelmsen har åtte soloalbum bak seg og to Spellemannpriser. I TV2-programmet ”Hver gang vi møtes” viste Wilhelmsen at hun også er en mester på å covre andres låter og det blir det rom for i denne konserten.

I trioen finner vi også Solveig Heilo som i flere år har reist verden rundt med Katzenjammer. Hanne Mari Karlsen er sivilingeniøren som ble overtalt til å bli med på scenen og spille syv instrumenter på sin aller første konsert. 

De fargerike bestevenninnene byr på trøkk og sprudlende spilleglede. Unni sørger for velkjente sanger fra en rikholdig karriere, Solveig leverer helt nye låter for anledningen, og de har også noen fete coverhitlåter på repertoaret. Sammen trakterer de et tosifret antall instrumenter og musikalsk bringer de assosiasjoner til Simon & Garfunkel, First Aid Kit, Nick Drake og Bon Iver.

Og Unni vil garantert ta en låt eller to på Øivind Fjelds G# gitar, som hun brukte flitting under innspillingen av “Hver gang vi møtes”.

Dette blir en konsertopplevelse med nydelige toner og lun humor.

Etter trioen blir det fest med partybandet Kokos. I fjor fylte Fredrikstadbandet teltet med slagere som Let me entertain you og Crasy in love.

Kokos setter tonen for en heidundrandes bryggefest!