Back to All Events

BRENNE FOTBALL-CAMP 11-13 AUG - Idrettsparken i Råde


BRENNE FOTBALL-CAMP 11-13 AUG

Brenne Fotball-camp 11-13 august

Vår målsetting: tilby en fotball-camp av høy faglig kvalitet, engasjerte og dyktige instruktører, samt å gi deltakere ett innblikk i hva som kreves for å nå sine mål! Men viktigst er at vi har det gøy.

Våre verdier: «fokusert», «godt humør» og «utvikling»

Når: 11-13 august for jenter og gutter i alderen 13-16 år (ungdomsskoletrinnene fra høsten 2016) 0930-1500 hver dag

Pris: 1500,- (2 søsken 2500,- totalt)

Hvor: Idrettsparken Råde

Utsyrspakke: alle deltakere vil få med seg følgende: 1 stk t-skjorte, 1 stk treningssekk, 1 stk vannflaske og 1 stk fotball

Mat/drikke: Vi serverer varm mat alle dager til lunsj, i tillegg drikke og frukt på slutten av dagen

 

Vi får besøk av Peter Kovacs og Melissa Wiik i løpet av disse dagene!

  • Peter Kovacs: Spilt toppfotball i Norge i 16 år, samt proff-opphold i både Finland og Belgia. Kjemper om opprykk til tippeligaen med Sandefjord nå. Toppscorertittel både i Adeccoligaen og Tippeligaen. Landskamper for Ungarn.
  • Melissa Wiik: Spilt i Toppserien i mange år, toppscorertittel i 2007. Spiller i Toppserien for Urædd nå. Vært utenlandsproff i Wolfsburg og spilt OL med Norge. Står bokført med hele 58 a-landskamper og 16 mål for Norge!
  • Atle Mortvedt: Basistrening. Som aktiv: Mellomdistanseløper på norsk toppnivå, fra slutten av 80 til midten av 90 tallet, med landskamper og medaljer fra norske mesterskap. Fortsatt inne på all-time i Norge  med 20. plass på 1500m med 3.40.38Som trener: Trener i friidrett for utøvere fra flere klubber i Østfold; Oslo og Akershus Har de siste årene vært med på å bygge opp Norges beste klubb på mellomdistanse, Ull/Kisa.

Diverse:

  • hastighetsmåler- sjekk hvor hardt du skyter
  • frisparkmur- vi trener på frispark med mur
  • vi tilbyr gode treningsforhold
  • kompetente og engasjerte trenere
  • utstyrspakke
  • variert øvelsesutvalg
  • varm lunsj alle dager

PÅMELDING HER: 

simen@raadefotballskole