Back to All Events

J.T. Lauritsen og Onkel Blå - Båthusteatret

ID 18 år Dørene åpner kl 20.00 Konserten varer ca 3,5 timer inkl pause

J. T. (Jan Tore) Lauritsen & The Buckshot Hunters er et av landets mest renommerte og hardtarbeidende band. Bandet kan i år se tilbake på 20 år som plateartister.

 

Buckshot Hunters slapp sitt første album høsten 1995. De er kjent for å mikse musikken til en herlig blanding av blues, soul og rock’n’roll krydret med en dash zydeco og Tex-mex.

 

Bandet har turnert over hele Europa og til fjerne steder som Australia, Svalbard og USA

I 2014 ble Jan Tore Lauritsen tildelt den prestisjetunge Bluesprisen på Notodden Blues Festival og i mars 2015 tok de 3. plassen under European Blues Challenge i Brussels.

Onkel Blå er velkjente i Fredrikstad og spiller helst blues. De består av.

- Bjørn ”Krisa” Christiansen på gitar og vokal, som er kjent fra blant annet Aunt Mary og har lenge hatt ord på seg for å være en av Norges beste gitarister. Han har mange jern i ilden og kan høres jevnlig i ulike band, blant andre Pigalle Guitar Ensemble, Fender Benders og altså Onkel Blå

- Inge Ulrik Gundersen er en norsk frilans bassist og låtskriver fra Fredrikstad, som I løpet av sin 25 år lange karriere har spilt en lang rekke revy, teateroppsetninger og konserter over hele landet, og har også utgitt flere plater.

- Tor Hauge på trommer har vært freelance musiker siden han var 17 år, og har spilt sammen med en lang rekke artister og grupper, bl.a. Henning Kvitnes, Marianne Antonsen, Steinar Albrigtsen, Jørn Hoel, Jahn Teigen, osv. osv.

 

Arrangør: Fredrikstad Blues & Jazzklubb