Back to All Events

VIKINGER I VINNGULLMARK

Lørdag 7. mai 2016
Klokken : 13:00 - 13:45

Pris: 50
Sal: Thygesen
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Vi legger ut på viktingtokt i Østfold! billedbok med artige historier, spennende skisser og autentiske fotografier. Boken tar for seg tusen år gamle sannheter og skrøner fra Vingulmark, området som i dag omfatter Østfold, Follo, Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Eiker og Lier.

Boken gis ut i forbindelse med Sarpsborgs tusenårsjubileum.

 Tor Andersen er en mann med mange baller i luften. Han er mest kjent som programleder i radio, men skriver også manus til bøker, teaterstykker og musikaler. Han er en dyktig pratemaker og har det siste året jobbet med ”Ordentlig radio” og ”Låtskriver´n”, et radioprogram på TV. Tidligere har Tor mottatt prisen ”årets beste programleder”, som leder av P4s radiofrokost.

Gunnar Olsen er utdannet innen Bok og Reklame, ved Kunsthøgskolen i Oslo (tidl. Statens håndverks- og kunstindustriskole). Han har i mange år arbeidet i reklamebransjen som illustratør og Art Director med nasjonale og internasjonale kunder og som frilanser innen illustrasjon av plakater, CD cover, logoer og bøker.

Sammen har Tor og Gunnar laget en bok for barn og unge i ”alle aldre”.