Back to All Events

Hollow Illusion og Springskalle - St.Croix huset

Hollow Illusion

Hollow Illusion er et tungrock\ metal band fra Stange i Hedmark. Bandet har vekket mye interesse, kanskje først og fremst på grunn av de musikalske, eneggede tvillingene Magnus og Ove Mikkelsen Hoel. Gutta har lidenskap for musikk – skape den, spille den inn og stå på scena og framføre den. Foruten vokalist Magnus M. Hoel og bassist Ove M. Hoel, består Hollow Illusion av innleide musikere på konsertene deres. 

  

Dieotec

"DIEOTEC" holder hus i Fredrikstad. Vi har holdt på siden 2015 og spilte vår første konsert i Moss I Februar i forbindelese med "Mussemusikantenes Jultrefest". Vi har per dags dato ingen hjemmeside eller innspilte låter og vise til, men jobber med saken. Stilen er Melodiøs Thrash med inspiriasjon fra 80-tallet og hint av noe tidlig 90-talls Groove. 

Vi har erfaringer fra tidligere band og innspillinger, bl.a jeg og trommis med bandet "Shrine Of Haunted" som holdt på mellom 2007 og 2011, og varmet opp for Witchhammer i 2010! Vi fikk også gitt ut en av låtene på en samlecd i USA kalt "KillCity Vol.26" 

Bandet består nå av: Christoffer - VOKAL, Magne - TROMMER, Bjørn - BASS og Henrik - GITAR

Later Event: June 11
STIAN SOLI