Back to All Events

Lysten på en heftig aften i Rockabillys tegn? Sjekk ut Billy and The Kids på Hawk i Fredrikstad - Konsert

Billy and The Kids på Hawk i Fredrikstad - Konsert

CC: 150 kr.

Billetter kan også forhåndskjøpes på Hawk Fredrikstad.


Billy and The Kids er en Rockabilly Trio fra Strängnäs, Sverige. 
Bandet har eksistert siden år 2000 og ble opprinnelig dannet for moro skyld, fordi lead vokalist/ lead gitarist Stefan Billy på den tiden turnerte med en annen Rockabilly Trio som het Wreckless. Hoved-idéen med Billy and The Kids var å få spillejobber når Wreckless ikke turnerte. Etter et par år begynte Billy and The Kids å få stadig flere spillejobber overalt.
Hittil har de gitt ut 4 CD'er: Old Dogs Can't Sit (2007), Love Rocket (2011), I Want You (2013), og Dial My Number (2015). De siste tre albumene er innspilt og produsert på Riff Hard Studios i Sverige. Alle albumene er tilgjengelige på Spotify.Musikken og innflytelsene er både Old School og New School Rockabilly, Rock'n'Roll og Rhythm'n'Blues. Halvparten av repertoaret er egne låter. 
Musikken er inspirert av Johnny Burnette, tidlig Elvis, Gene Vincent, Ral Donner, Darrel Higham, Brian Setzer, Big Sandy, Eddie Cochran, Lemmy, brunt brennevin og sigaretter uten filter! Billy and The Kids turnerer nå hele tiden.https://www.facebook.com/Billy-and-The-Kids-43807881401/?fref=ts

Stefan Billy Nilsson: Lead gitar og lead vokal
Walter Bjurenvall: Trommer og backup vokal
På Ståbass og backup vokal varierer de mellom to forskjellige karer; Michael Reinstam (Mike Teardrop) og Roger Rennerhag 
Earlier Event: June 4
DOK:16 LØRDAG
Later Event: June 7
ISRAEL – EN APARTHEIDSTAT?