Back to All Events

Bykamp mellom Fredrikstad og Sarpsborg: Hvem er mest intuitive? - Sted: Sarpsborg sentrum og Fredrikstad sentrum

  • Stortorvet 1C Stortorvet Fredrikstad, Østfold, 1607 Norway (map)

Sarpsborg torg

 

Stortorvet i Fredrikstad

 

Bykamp mellom Fredrikstad og Sarpsborg: Hvem er mest intuitive?

 

Fredag 1. april kan de som bor i Sarpsborg prøve sin intuisjon på torget mellom kl 11 - 13.

Senere samme dag mellom kl 15 - 17 kan de i Fredrikstad prøve sin. Det skjer i et telt - godt merket - på torget i begge byer.  Der det står et hemmelighetsfullt skrin som innholder en av tre mulige ting: En nøkkel, et speil eller et lys. Alle som tester seg får se bilder av hver av disse tingene, og prøver å fange opp i sitt indre signaler til hvilken ting som faktisk er i skrinet.

Onsdag 6. april blir skrinet åpnet og innholdet kjent. Det skjer under foredraget om intuisjon med Rolf Erik Solheim, som tar for seg særlig den hos Albert Einstein, men også hos andre kjente genier innen kunst, musikk, vitenskap og matematikk. (Foredraget er kl. 19.00 i IOGTs lokaler i Pellygt. 70 i Sarpsborg).


Sted: Stortorvet Sarpsborg kl 11 - 13 og Stortorvet Fredrikstad kl 15 - 17 fredag 1. april
Web: http://www.rosenkors.no/blogs/?page_id=732
Gratis