Back to All Events

Sommersøndag på Engene, familiedag med billige retter og lek på Plenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søndag 10. juli, søndag 17. juli, og 31. juli vil vi servere enkle retter fra klokken 13 til 18 i våre stuer, og ute om været tillater det.

“I det moderne livets kjas og mas er det sjeldenhetene som ro og tid vi verdsetter mest. Pusterom og tid til å drømme – er skatter man finner på Hvaler – kun halvannen times
biltur fra Oslo sentrum. “

Dette er sjansen til å nyte sommersøndagen deres med bare litt blåskjell, eller et glass vin på et pledd på gresset, eller litt skinker og oliven, eller en suppe, eller en kake, eller leke med barna deres på plenen vår.

 

Nyt naturen, senk skuldrene, opplev de gode smaker og velbehag.

Legg deg godt til rette på gressplenen og pust ut mens du drømmer deg bort i de få bomullsdottene på Hvalerhimmelen. Her kan du rusle barbent på gressplenen i lavpulsmodus.  Nyt en god kaffe i fredfulle omgivelser, eller drikk en fersk presset limonade ute i det grønne. Spis godteri eller nøtter, uansett er det ikke mulig å få 5 retter, fordi vi alle skal ha en annerledes dag, og livet skal gå litt sakte her ute på engene disse søndagene, vi ønsker dere alle velkommen - store og små! 

Dere behøver ikke å bestille bord engang!