Back to All Events

Hvaler Sommerfestival 2016 : CC COWBOYS - Hvaler Gjestgiveri

Lørdag 9.juli: CC Cowboys, Plenen

Billetter og bord i restauranten på: post@hvalergjestgiveri.no eller 69378200

Plenkonsertbilletter på: www.billettservice.no VIPBORD i restauranten bestilles hos oss.

Servering av mat/øl/min.vann/vin på området. 18-Års grense uten foresatte. Ingen rabatt for ledsager. Varighet 100 min uten pause. 
Dørene åpnes kl 19:00, Sørgekåpe kl 19:30, hovedartist kl 21:00. 
Parkering på jordet ved gjestgiveriet. 


Nå blir det fest

Fredrikstadbandet CC COWBOYS kan det å lage fest for publikum. Bandet er i aller høyeste grad still going, og mye av dette skyldes at de er et sabla godt live-band som fortsetter med å produsere radio-hits med jevne mellomrom - alt fra nydelige ballader til låter som får rocke-foten i gang.

Vi tror at mange, og spesielt i aldersspennet 35 - 55 år er enige i oss at musikken til CC COWBOYS er "ensbetydende" med det tidspunktet på festen hvor det virkelig tar av, enten det er på et utested eller på en hjemmefest. På mange måter er noen av låtene til CC COWBOYS soundtracket til utelivsfestene man hadde i et bekymringsløst liv i begynnelsen av tjueårene. På den tiden var det gjerne CC COWBOYS og bandet DUM DUM BOYS som regjerte lyden ut av høytaleranlegget når stemningen på dansegulvet skulle nå klimaks, og som regel var det CC COWBOY-låten Vill, vakker og våt, som var alles favoritt når stemningen på festen skulle løftes til de øverste høyder. 

Og så er det jo alle "allsang-favorittene" som hele Norge kan utenat; Tigergutt, Harry, Nå kommer jeg og tar deg, og selvfølgelige mange flere. Dette er låter som skapt for en hyggelig sommerkveld på gressplenen til Hvaler Gjestgiveri.

Skynd deg og sikre deg billett om du vil oppleve en viktig del av norsk musikkhistorie, og et band som vi er dypt takknemlig for at de fortsatt er så aktive med turneringsliv fra den ene festivalen til den andre. 

"DØDSRÅ" - CC Cowboys 25 år

Dokumentarfilm om CC Cowboys første 25 år. Våre abonnenter kan se hele filmen her: http://www.f-b.no/feature/fb-pluss/dodsra-en-dokumentar-om-cc-cowboys/f/5-59-273533

Posted by Fredriksstad Blad on 30. oktober 2015


KART HVALER GJESTGIVERI