Back to All Events

Hvaler Sommerfestival 2016: Stand-up med Lisa Tønne - Hvaler Gjestgiveri

Onsdag 6.juli: Standup med Lisa Tønne, Teltet


Velkommen sommerens eneste Stand-up show på Hvaler: LISA TØNNE!

Lisa Tønne skal opptre i teltet på Hvaler Gjestgiveri, her er det bare å forberede seg til friske fraspark og ironisk humor, som ofte er hentet fra hverdagslige situasjoner vi kan nikke gjenkjennende til.

 Lisa Tønne er en av våre mest allsidige artister. Som skuespiller, revy- og musikalartist, programleder og komiker har hun med tiden etablert seg som en av Norges morsomste kvinner!


Lisa Tønne

Lisa Tønne debuterte som standup-komiker på utestedet Lille i Oslo i 1999. Hun ble senere programleder i programmet Tur/retur på TVNorge. Hun hadde en rolle under Riksteatrets turné med showet Skitt au, sjøl sola har flekker!og var musikalartist i musikalen The Space Vixens. Tønne spilte rollen Solfrid i TV 2-serien Seks som oss. Hennes solo-standupshow med rollefiguren Ali Reza har gitt henne en rekke oppdrag. Våren 2010 var Tønne deltaker i innslaget Camp Senkveld i TV 2-programmet Senkveld med Thomas og Harald.

I november 2012 startet Tønne et podcastprogram sammen med sin venninne og komiker Sigrid Bonde Tusvik kalt Tusvik & Tønne.

I 2013 fikk Tønne operert bort en svulst på hjernen. Da hun våknet opp av narkosen viste det seg at hun hadde blitt lam i halve ansiktet.

Tusvik og Tønne vant i 2015 publikumsprisen for årets morsomste under Komiprisen og samme år har de både et show på TV 2 og showet Tusvik & Tønne skammer seg! på Latter

Kilde: Wikipedia