Back to All Events

Hvaler Sommerfestival 2016: Sivert Høyem - Hvaler Gjestgiveri

  • Hvaler Gjestgiveri 1090 Fv503 Østfold, 1680 Norway (map)

Fredag 8.juli: Sivert Høyem - plenen

Sivert Høyem med band på plenen. 
Servering av mat/øl/vin. Pakker med middag i gjestgiveriet. 

Dørene åpnes kl 19.00 - Hovedartist kl 21.00


Fredag 8. juli står utendørsscenen på gjestgiveriets gressplen klar for å ta i mot kongen av norsk rock; Sivert Høyem. Det finnes bra artister med helt okei stemme og hvor musikken er så bra at stemmen blir tilgitt som sjarmerende, så er det bra artister både har virkelig god stemme og topp melodier, og så er det Sivert Høyem som de fleste ikke når opp til støvelkanten en gang hva gjelder stemmeprakt og hvordan han varierer bruken av den innen de ulike melodiene. Sivert har ikke bare stemmen, han lager låtene, og skriver tekstene selv, og leverer album med musikkvaliet gang på gang. Mye ros, men fy fader så bra artist!

Det hele startet med bandet Madrugada på 90-tallet. Bandet tok Norge med storm. Endelig var det band som spilte tøft, et band som leverte fra seg utrolige bra tekster, og et band vi nordmenn følte vi var så stolte over, at vi utenlands uten blyghet anbefalte musikkinteresserte om å lytte til Madrugada fra vår sylferske Ipod. Det var tommel opp hver gang, og slik har det også fortsatt i hans solokarriere .

SIVERT HØYEM

Sivert Høyem (født 22. januar 1976) er en norsk musiker. Han var vokalist i det norske rockebandet Madrugada og var sammen med Frode Jacobsen, et av to gjenværende medlemmer, da bandet ble oppløst i 2008. 

Høyem vokste opp i ei lita bygd (Kleiva) utenfor Sortland som sønn av SV-politiker Jørun Adeleid Drevland og Asbjørn Sigurd Høyem. Han starta på 1990-tallet gruppa Abbey's Adoption og begynte sin karriere på Rock Mot Rus (RMR) på Andøya i Vesterålen. Bandet har senere blitt kjent som Madrugada.

Mens Madrugada siden 1999 har gitt ut seks album, har Høyem opparbeidet seg et navn som låtskriver og vokalist, særlig kjent for sin mørke røst. I 2004 ga han ut han soloplataLadies and Gentlemen of the Opposition, og fulgte opp med Exiles desember 2006.

Sivert Høyem deltok også i sangen «Venn», som ble gitt ut i forbindelse med tsunami-katastrofen i Det indiske hav i 2004.

28. september 2009 lanserte Høyem sitt tredje soloalbum, Moon Landing hvor han i motsetning til de to foregående platene ikke benyttet sitt band, The Volunteers. Albumet ble hovedsakelig innspilt i en hytte på Norefjell, men noe er også gjort i Svenska Grammofonstudion i Göteborg og Parkometer Studio i Oslo. Høyem har skrevet alle sangene og produsert platen selv i samarbeid med Cato Salsa. For albumet vant han klassen mannlig artist under Spellemannprisen 2009.

Kilde: Wikipedia

I januar i år  kom Høyem ut med albumet «Lioness».KART HVALER GJESTGIVERI