Back to All Events

Winemakers Dinner - Fredrikstad Motorfabrikk (Hvaler Gjestgiveri) i Fredrikstad

Winemakers Dinner 22.april på FM

I forbindelse med VinFest i Fredrikstad har vi invitert vinmakeren fra Casa Emma til Motorfabrikken, og du er hjertelig velkommen!

Winemakers Dinner på Motorfabrikken 22.april klokken 20.00.

Vi får besøk av Paolo Paffi fra Casa Emma i Chianti, og Klaus Hagerup og hans kone Bibbi Børresen vil også være hjertelig tilstede!

I forbindelse med VinFest på Litteraturhuset i Fredrikstad (dere må kjøpe egne billetter til dette) har vi invitert produsenten av de deilige vinene fra Casa Emma i Chianti Classico på besøk. Først vil han, og vi, være å treffe sammen med vår importør på Litteraturhuset (16.00-19.30) og så er alle som vil ha en hyggelig italiensk aften hos oss på Motorfabrikken fra klokken 20.00, hjertelig velkommen til å bestille bord der. Vi disker opp med god italienskinspirert mat og viner fra Casa Emma, og ikke minst med hyggelige, morsomme og lærerike innlegg fra vinprodusenten og Hagerupene innimellom!

Pris for en helaften er kr.1.200,- pp.

BORD MÅ FORHÅNDBESTILLES PÅ: post@hvalergjestgiveri.no eller 69378200

NB! BEGRENSET ANTALL PLASSER!

I forbindelse med VinFest i Fredrikstad har vi invitert vinmakeren fra Casa Emma til Motorfabrikken, og du er hjertelig velkommen!

Winemakers Dinner på Motorfabrikken 22.april klokken 20.00.

Vi får besøk av Paolo Paffi fra Casa Emma i Chianti, og Klaus Hagerup og hans kone Bibbi Børresen vil også være hjertelig tilstede!

I forbindelse med VinFest på Litteraturhuset i Fredrikstad (dere må kjøpe egne billetter til dette) har vi invitert produsenten av de deilige vinene fra Casa Emma i Chianti Classico på besøk. Først vil han, og vi, være å treffe sammen med vår importør på Litteraturhuset (16.00-19.30) og så er alle som vil ha en hyggelig italiensk aften hos oss på Motorfabrikken fra klokken 20.00, hjertelig velkommen til å bestille bord der. Vi disker opp med god italienskinspirert mat og viner fra Casa Emma, og ikke minst med hyggelige, morsomme og lærerike innlegg fra vinprodusenten og Hagerupene innimellom!

Pris for en helaften er kr.1.200,- pp.

BORD MÅ FORHÅNDBESTILLES PÅ: post@hvalergjestgiveri.no eller 69 37 82 00

NB! BEGRENSET ANTALL PLASSER!