Back to All Events

ET HELT MENNESKE I EN HALV KROPP - Beate Mynte Lærum - Litteraturhuset i Fredrikstad

Torsdag 11. februar 2016
Klokken : 19:00 - 21:00

Pris: 200
Sal: Egalia
Arrangør: Mindfulness Beate Mynte Lærum

Billetter

Night-mare-24675.jpg

Anne Grethe Solberg har endret endeløs håpløshet til optimisme ved å mobilisere sine ressurser. Du så henne kanskje som gjest hos Lindmo på NRK? Solberg forteller hvordan hun lever med traume gjennom å akseptere, sette seg mål og ha vilje til endring. Hun lærer oss at mareritt betyr at ditt ubevisste sinn arbeider hardt for deg. Hun konfronterte egne utfordringer, kjempet, og lyktes. Hun har oppnådd ting som de fleste bare ville drømme om.

Anne Grethe Solberg

Anne Grethe Solberg

Anne Grethe Solberg er utdannet sosiolog (PhD) Driver selskapet GenderConsulting siden 2003. Forsker ved Arbeidsforskningsinstituttet. Skrevet boken Et helt menneske i en halv kropp der hun forteller hvordan hun mestret en vanskelig livssituasjon. Kåret til Årets Konsulent i 2012 som den første kvinnen, og fikk sølv i den internasjonale konsulentprisen i Florida. Mottok Frederikkeprisen i 2012.

Innledning om stressmestring ved Beate Mynte Lærum