Back to All Events

Julebord på Hankø 2016 - Hankø Fjordhotell & Spa


Julebord på Hankø 2016

Julebord sesongen starter fredag 11 november og løper hver fredag og lørdag frem til 17 desember. Vårt julebord består av en gedigen buffet av varme og kalde retter med alt fra sjømat til tradisjonelle juleretter.

Kun julebord fra kun kr 695,- per person.

Julebord med overnatting og brunsj fra kr 1.495,- pr person i dobbeltrom.

Prisene inkluderer flott show- og danseorkester og fri adgang til spa avdelingen.

Underholdning – i tillegg til vårt show- og danseorkester.

I år har vi fått med oss Cecilia Vennersten  og Bjørn Halstensen til å underholde og skape en flott stemning en times tid i baren etter julebordet. De vil opptre den 11, 12, 18 og 19 november, samt 2, 16 og 17 desember.

 

Program i Kapellet

Kom i julestemning med en koselig intim adventskonsert. Her vil juleklassikere bli vakkert fremført av Gro Elisabet Sille. Konserten vil være gratis for hotellets gjester og lunjsgjester.

Søndag 11 Desember kl 13.00 – 13.30

Søndag 18 Desember kl 13.00 – 13.30

For de som ikke bor på hotellet vil det være anledning til en nydelig lunsjbuffet til kr 350,- pr person på hotellet fra kl 11.00. Halv pris for barn under 12 år.  Kontakt oss for mer info!

Send oss gjerne en forespørsel eller mail til booking@hankohotell.no

Lenger ned på siden kan du se fantastiske bilder fra Hankø:


Opplev øyparadiset om vinteren

- den bedårende horisonten lokker året rundt!

Sommerparadiset Hankø har gått i dvale vinterstid, men alle de sterke naturopplevelsene får du i fullt monn her i skjærgårdsparadiset vinterstid. Som man sier om naturområder som står seg sterkt året rundt; "Naturen har ingen lavsesong eller begrensede åpningstider. Utnytt og opplev det - året rundt!"

Naturopplevelser: Kanskje treffer du på denne dåhjorten, eller en av hans artsfrender under oppholdet på Hankø?

Naturopplevelser: Kanskje treffer du på denne dåhjorten, eller en av hans artsfrender under oppholdet på Hankø?

En stamme på 200 dåhjort

I 1889 ble det satt ut 50 harer, 7 dådyr, 1 hjort og 6 kviger. I dag teller stammen av dåhjort rundt 200 – og man er garantert å se hjort dersom man tar en tur rundt på øya. 

Der hav møter himmel. Her fra vestsiden på øya.

Der hav møter himmel. Her fra vestsiden på øya.

Nyt Hankø, nyt årstiden

I vinterhalvåret er Hankø både fengslende og særpreget. Skjærgården vinterstid tilbyr en blanding av stillhet og intense opplevelser; stormhavets vilde kraft og mange dager med vinterstille dager som gir rom for full refresch av kropp og sinn. 

Oppdag Onsøykysten. Ha Hankø Fjordhotell & Spa som base mens du utforsker den fantastiske kystlinjen her. Her fra naturreservatet Mærrapanna, like syd for Hankø.

Oppdag Onsøykysten. Ha Hankø Fjordhotell & Spa som base mens du utforsker den fantastiske kystlinjen her. Her fra naturreservatet Mærrapanna, like syd for Hankø.

Vinteren er en tid på året som byr på skiftende naturopplevelser for alle sinn. Frossen barmark eller snødekte svaberg. Pakk ryggsekken med termos og niste, gå langs strender og på kyststien i blåtimen og i skumring. På klare, fine vinterdager er havet rolig og gavmildt.

Finn ditt drømmested ved havet

Sjekk inn på øyas hotell og nyt dager med velvære, god mat og rekreasjon. Hotellmiljøet er lunt og koselig med alle sine ulike salonger, restaurant, og bar. Hotellet har alt av treningsrom og utstyr du kan tenke deg, og så er det selvfølgelig spa og velværeavdelinger i topp klasse. Visste du forresten at øya er også ettertraktet for gode stangfiskeplasser? Fisken biter villig, og den gjør det gjerne på grunt vann nær land. 

Vil du våkne opp ved havet?

Booking.com