Back to All Events

Jam og juleavslutning - St.Croix-huset


Vi holder vår vanlige juleavslutning i år også. Fredag 9. Desember på St Croix Huset. Det vil være en åpning for et eller to band å spille 3-4 låter før jammen og åpen scene slår til (send oss en melding på pm). Vi starter fra scenen klokken 21:00 Det blir en hyggelig kveld med lave skuldre og stor takhøyde. Alle har en mulighet til å stå på scenen, så trenger du nye bekjentskaper og/eller musikere så ta deg en tur. Bare for å nevne det så er øllet kaldt :) finnes rødt og hvitt i glasset også.

For gitarnerdene så begynner vi enten klokken 20:00 og hvis stor interesse klokken 19:30. Det vil bli demonstret et par digitale dingser som ikke er tilgjengelig i vanlige butikker. Vi kjører Workshop med Atomic Amplifire og Fractal Audio AX8 før livet slår til på scenen.

Gratis inngang, så ingen unnskyldning.