Back to All Events

Bugge Wesseltoft: It's snowing on my piano - Blå Grotte

Dørene åpner kl. 18.00   |   Konserten starter kl 19.00 og varer til ca . 20.30

Vi har igjen booket Bugge til en kunstpause i julerushet med med hans jazzinspirerte tolkninger av julesangene vi kjenner så godt.

 

Bugge Wesseltofts «It’s Snowing On My Piano» fra 1997 er den beste medisinen mot julestress som hittil er oppfunnet. Bugge og pianoet hans tar oss rolig og respektfullt gjennom både kjente julesanger og Bugges egne komposisjoner.

 

Denne fantastiske juleplaten selger litt mer for hver jul, og har etter hvert etablert seg som en ekte juleplateklassiker her hjemme. Albumet er innspilt i Rainbow Studio med Jan Erik Kongshaug bak spakene og byr på vakre, neddempede instrumental-tolkninger av noen av våre mest kjære juletoner, samt to egenkomponerte stykker fra Wesseltoft, en av den nye jazzens fremste pianister.

 

Bugge Wesseltoft er kanskje aller mest kjent for sin "New Conception of Jazz" med utstrakt bruk av elektroniske beats og samples, men ga nylig ut den akustiske platen "Songs" med jazz standarder i egen tolkning. I mars 2013 gjestet han Blå Grotte med dette konseptet. Det ble satt stor pris på av byens musikkelskere, og nå har vi igjen gleden av å invitere dere til å nyte Bugge Wesseltofts variasjoner over tradisjonelle juletoner i konsert hos oss, alene med flygelet.

 

Arrangør: Blå Grotte