Back to All Events

Fender Benders på Gamlebyen Kulturhus

ID 18 år| Dørene åpner kl 20.00|

Fender Benders er et band som har rundt 20 års historie bak seg. Musikken består av elementer fra varierte kilder, som the Beatles, BB King, Santana, Chris Rea og mange flere - kall det gjerne rock/blues/pop!

 

Bandet består av rutinerte musikere med utrolig bred bakgrunn innen norsk musikkliv. Bjørn "Krisa" Kristiansen blir regnet som en av Norges første og største gitarhelter med band som Aunt Mary, BC, "Alex", New Jordal Swingers og mange flere på CV èn. I Fender Benders er han gitarist og vokalist.

Terje Severinsen, også gitar, har lang og bred fartstid (Marius Müller, the Gang, Claudia Scott og Casino Steel, nå Greatland, og ikke minst Pulse Of Floyd).

Truls Andersen trakterer trommene og er kjent fra utallige sammensetninger og band (Arne Benoni, Jørn Hoel, Andersen Fjeld Band m/fl).

Inge Gundersen, bass, er vel for tiden mest kjent som bassisten i Båthusrevy- bandet og bassist i "Tante Blå" sammen med Bjørn.

Øivin Fjeld, gitar, har også lang fartstid og har bakgrunn fra "Småtroll", Jannicke "Svake Menneske" Jarlum, Andersen Fjeld Band, Pep Talk, samt masse mer han ikke husker.

 

Fender Benders har en årelang tradisjon med å spille konsert på 1. juledag. I år er det Gamlebyen Kulturhus som er stedet, og tradisjonen tro så ventes det fullt hus i år også!

Earlier Event: December 25
The 90`s Reunion Party 2016 - City Scene
Later Event: December 26
Pulse of Floyd - Blå Grotte