Back to All Events

Jul med Blåseensemblet - Blå Grotte

Det Norske Blåseensemble tar med seg to av Norges mest folkekjære artister Reidun Sæther og Atle Pettersen og spiller og synger jula inn på kulturhuset. 

Reidun og Atle er begge etablerte med solide solistkarrierer. Reidun er kjent for å ha en av Norges aller beste sangstemmer. Med sitt enorme stemmeomfang, formidlingsevne og musikalske bredde har hun i flere år trollbundet publikum med både på scenen og gjennom ett stort antall opptrendenden i tv. Hun har sunget store roller i flere musikaler, spilt i Hotell Cæsar, og ble for alvor kjent under Stjernekamp i 2015 der hun kom en hederlig annen plass.

Atle er godt kjent med Det Norske Blåseensemble etter en suksessrik «Like Frankie» turné i fjor. Atle har tross sin unge alder rukket mye, han gjorde suksess i X-factor, vant Skal vi Danse, vært deltager i Stjernekamp, programleder for Julemorgen og Sommeråpent og siste halvåret har vi sett han som programleder i Beat for Beat.  

Sammen med Det Norske Blåsensemble under ledelse av Tarjei Grimsby setter de sammen et forrykende program, med musikk du garantert kommer i stemning av.

 

Nettside, Reidun: http://www.reydun.com