Back to All Events

Bjørnar Spydevold - O' helga natt - Østre Fr.stad Kirke

Julekonserten ”O´Helga natt ”

Bjørnar Spydevold med Heidi Gjermundsen Broch

og Cantare Vocalensemble

i Østre Fredrikstad kirke i Gamlebyen den 19.Desember 2016 

For 18. året på rad er det julekonsert i Østsiden kirke. Når det er blitt så mange år på rad, er det forlengstblitt en tradisjonskonsert. For manger er denne konsertenblitt en fast del av julefeiringen. 

 Etter de flotte konsertene i fjor er detmeget hyggelig at Heidi Gjermundsen Brock på ny skal være gjest på konserten. . Heidi er en helt fantastisksanger og skuespiller, ja, en komplett artist. Har gjort store roller i blandt annet ”Piaf”, ”Evita”, ”Next to normal” og ”Mamma Mia”. Har vunnet Heddaprisenog teaterkritikerprisen. Er stadig å se på NRK TVmed feks. Krinkastingsorkesteret og i fjor gikk hun nesten til finalen i programmet ”Stjernekamp”. ”Beat for Beat” har hunogså vært innom flere ganger .

Så er jeg også  heldigå ha medCantare Vokalensemble fra Fredrikstad. Et super kor bestående av ca 25 jenter . De har vunnet priser i flere internasjonale sangkonkurranser, . Koret ledes av Randi Aarflot.

Jeg har med noenav de beste musikere det går ann å få tak i . Terje Norum og Henrik Akselsenpå tangenter. Odd-Erik Hansen på gitarer 

og Torstein Kinn på kontrabass.

Vi lover en konsert med høytidog folkelighet.  

Bli med på julekonserten i Kirken i Gamlebyen, Fredrikstad, mandag 19 Desember, rett før den store høytidenbegynner.

Hjertelig, hjertelig velkommen. 

Hilsen Bjørnar  

 

Billetter kjøpes på Fredrikstad kino tlf. 69 30 60 90 eller fredrikstadkino.no

Earlier Event: December 18
Vår jul - City Scene
Later Event: December 20
Jul med Blåseensemblet - Blå Grotte