Back to All Events

Magnus Grønneberg - Litteraturhuset Fredrikstad

fredag 16. desember 2016
Klokken : 20:00 - 22:00

Pris: 375
Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Magnus Grønneberg har gang på gang befestet sin posisjon som en av Norges ledende rock-poeter, formidlet gjennom over tyve år med plateutgivelse fra CC Cowboys og i tillegg to solo album. Du får høre sanger fra hans solokarriere, tonsettninger av Wildenweys dikt og hits fra CC Cowboys.

Magnus Grønneberg er også en kunstner som forstår betydningen av å utfordre seg selv og sitt publikum. Rett og lett gjøre noe nytt og annerledes. Forrige gang han gjestet Litteraturhuset Fredrikstad ble vi invitert inn i hans “skriverom” – der låtene blir til – og slik de høres ut før Magnus presenterer dem for bandet sitt.

Velkommen til et intimt møte med Norges største rockepoet.

Hanna-Maria Grønneberg er med som gjesteartist denne kvelden.