Back to All Events

Karikaturtegner Roar Hagen: Nordmannen gjennom 40 år - Dunkejongaarden

Roar Hagen har jobbet som avistegner siden 1975 og har siden 1986 gledet Verdens Gangs lesere med sine karakteristiske illustrasjoner av kjentfolk og menigmann. Hans tegninger har vært publisert i Der Spiegel, Die Zeit, Time Magazine, Newsweek, Le Monde og New York Times, og under Tweeds Kulturfest treffes han i Dunkejongaarden i samtale med Alexander Ibsen.

Hagen og Ibsen tar oss med på et dypdykk ned i nordmannens liv gjennom 40 år. Vi får høre anekdoter fra en karikaturtegners møte med Norges mest kjente skikkelser og ikke minst se et bredt utvalg av Hagens beste tegninger.

Alexander Ibsen har en doktograd i sosiologi, skriver for Minerva og jobber som politisk rådgiver for Høyre på Stortinget.

Roar Hagen selger sin bok "Den norske fortellingen" etter samtalen.

Pris: 100,-

billett@tweeds.no / 69 32 28 13

For hele programmet til Tweeds Kulturfest: www.tweedskulturfest.no