Back to All Events

Velkommen til Månegate - Litteraturhuset Fredrikstad

fredag 4. november 2016
Klokken : 20:00 - 21:30

Pris: 100
Sal: Thygesen
Arrangør: Joakim Furulund

Joakim Furulund, 19 år, fremfører sitt diktshow Velkommen til Månegate. Det blir en god del humor, men også litt substans. Oppvaskbenkrealisme. Om Værstebrua, Olof Palme og Welhavens gate 4A, men også om døden og fremmedfiendtlighet.

Målet er å modernisere diktformatet, gjennom musikk og temaer som også kan appellere til ungdommen. Slik beskriver Furulund arrangementet med egne ord:

Det skal bli lunt og melankolsk, innbydende og imøtekommende. Det skal vise hele følelsesregisteret, det skal bli kjærlighet og hat. Eller, det blir nok ikke alt det der. Det blir fort hybris og altfor pretensiøst. Men, blir det noe i nærheten kan vi ta med kvelden til månen og tilbake. Vi går all-in. Jeg kler meg ut til meg selv, kanskje i dress. Værstebrua fører oss til Singapore. Velkommen til Månegate!

Mångata – «The roadlike reflection the moon creates on water»
Omtrent sånn skal det bli.