Back to All Events

Les Punx og EuroTrash på St.Croix - St.Croix-huset


LES PUNX
Les Punx gjestet St.Croix-huset i mars i år med stor suksess. Denne høsten kommer de tilbake igjen!
Siden våren 2014 har Les Punx klemt ut gladlåter for hurrajenter og levemenn over det ganske land. Med 3 singler under beltet, alle i rotasjon på P3 og P13, kommer de nå med sin fjerde singel, deilige seige Strange Days på Big day Records i mai, og til høsten kommer enda en singel.
Live er Les Punx en sjarmbombe av de sjeldne, som trøkker på til krampa tar dem. Med Norges blideste punker som frontmann, skal det godt gjøres å ikke la seg rive med, og publikum kan forvente VM i god stemning på en konsert med Punxa! Kom og bli med på fest!

EUROTRASH
I mars 2015 debuterte EuroTrash med skiva Live Slow, Die Old, som de selv definerte som ”årets tryggeste punkrockskive”. Til høsten kommer nummer to!
Bandet stilte som special guest på Oslo Ess sin vårturné 2016 med 17 bekreftede datoer rundt i hele landet, blant annet i storsalen på Samfunnet i Trondgeim. 19. februar 2016 kom singelen ”Mature”, som ble første singel under prosjektnavn «The Racoon Sessions», som skal resultere i en ny fullengder i løpet av høsten 2016. E uroTrash viderefører sin forkjærlighet for 90-tallets California-punk. EuroTrash leverer nok en gang catchy pop-punk og forførende melodier i velprodusert harmoni med et massivt rockekomp.

Arr: St.Croix

Earlier Event: November 25
Les Punx og Eurotrash - St. Croix - huset
Later Event: November 26
FBJ`s Lørdagskonsert - Havnelageret