Back to All Events

Kunstsøndag på Motorfabrikken i Fredrikstad ; Øyets ABC! - Restauranten Motorfabrikken (Hvaler Gjestgiveri)

Kunstsøndag 13.november kl.19.00 på Motorfabrikken; Øyets ABC! 

Vi gjentar suksessen med kunstsøndag i år igjen og inviterer til "Øyets ABC" i regi av Grev Wedels Plass Auksjoner og Hans Richard Elgheim. Kunsthistoriker Holger Koefoed kommer og kåserer om å se kunst. Han er en av landets mest erfarne kunsthistorikere og er en glimrende formidler. Han gir en enkel innføring i å betrakte kunst, en slags "hjelp til selvhjelp".

Kombiner et deilig måltid med påfyll av åndelig føde. Foto: Trine Sirnes

Kombiner et deilig måltid med påfyll av åndelig føde. Foto: Trine Sirnes

Som eksempel vises utvalgte norske kunstverk av kjente mestre, inkludert Edvard Munch, som skal selges hos Grev Wedels Plass Auksjoner i november og desember. Kåseriet varer en time, deretter serveres det en hyggelig 3-retters søndagsmeny i kjent Hvaler Gjestgiveri-stil. 

Fjorårets kunstaften om Edvard Munch ble en stor suksessog ble fulltegnet før høsten startet, så vær tidlig ute med påmeldingen. Pris pp. for kåseri og meny er kr.750,- + drikke. NB: Begrentes antall plasser!

Har dere lyst på en firmasamling før julebordstiden kommer? Hvorfor ikke fylle opp en av temakveldene for dere selv? Dere velger om det blir på Hvaler eller i Fredrikstad.

Spørsmål? Bestilling? Ring eller mail oss gjerne! 69378200 eller post@hvalergjestgiveri.no