Back to All Events

Rødhette og Ulven - City Scene

Til julen 2015 valgte Chat Noir å sette opp det klassiske eventyret om “Rødhette og Ulven” som forestilling for hele familien. Det ble en varm og stemningsfull forestilling som ble elsket av såvel barna som deres foreldre. 
Nå skal forestillingen besøke City Scene.

Et fortryllende vinterlandskap med snø og stjernehimmel, setter stemningen i denne nye sceneoppsettingen av historien om "Rødhette og Ulven». 
Publikum blir dratt inn i magien og historien om vesle Rødhettes farefulle vei til sin kjære bestemor. Her er det en stor dose humor og dramatikk, ikke minst når Ulven gjør sin inntreden og får snurten av Rødhette.

Talina Hansens nyskrevne og spenstige manus kombinerer den gode klassiske fortellertradisjonen med nye grep tilpasset uttrykksformen anno 2016.
Det hele er ispedd nyskrevne - noen vare, noen fengende – iørefallende melodier signert komponist og låtskriver Svein Gundersen. Originalregi er ved Tom Sterri.

Historie-grunnlaget er basert på det kjente og kjære stykket. I denne forestillingen er ulven mer komisk enn farlig, noe som gjør stykket velegnet også for de allers minste (helt ned til 3 års alderen). 

Medvirkende:

Talina Hansen (manus) er kjent produsent, forfatter og skuespiller fra Østfold med mer enn 100 produksjoner bak seg bl.a. i samspill med Tor Erik Gunstrøm, Nils Vogt og Anders Hatlo. Siste året har hun jobbet med NRK-serien Anno1721. Hun spiller også “Mormor” I stykket.

Svein Gundersen (musikk) mannen bak de store norske hitlåtene “La ilden lyse” (S.Kyrkjebø), “Ei hand å holde I” og “……” (J.Hoel). Han har også skrevet musikk til familiemusikalene “Jungelboken”, “Tre Dalmantinere”, “Gråtass” “Olsenbanden på rocker`n” og mange flere. Var I mange år lydprodusent I NRK etter hans karriere som rockeartist I gruppene “Aunt Mary” og “Alex”.

Kornelia E Skogseth spiller Rødhette. Hun er et av landets store musikkteater talenter. Spilte rollen som “Pepper” I den store “Annie”-forestillingen på Folketeateret I 2014. Og hun var finalist I MGP jnr I 2013. 

Phillip Bøckman spiller Ulven. Utdannet skuespiller ved The Guildford Theatre School, London. Nominert til Heddaprisen 2015 for forestillingen Peer du lyver» med Riksteatret. 

Hvor: City Scene
Når: Lør 29. Oktober kl 15.00
Pris: 220,- + avgift. Lik pris voksne og barn. 
Passer fra barn på 3 år og oppover
Billetter: http://www.ticketmaster.no/search/?keyword=city+scene

Velkommen!